Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Dažādi » Skatīt tēmu

Auto tjunings

Autors Ziņojums
Anonymous

Atbilde: 15.08.2003 00:30     Citēt #1
Mana un manu draugu automilotaju dzive ir ienacis internets,un nu varam reali tikt klat visam nestandarta detalam.Tikai interesanti zinat, kapec Latvija neviens auto dileris nav sacis so biznesu. Man sobrid aktuali ir neona lampas, kura iestivet zem sava autina, bet Interneta tas maksa ap 150$, ar ko varetu samierinaties, tacu pasta izdevumi ir vel 50$.Ja kads tas lampas man atvestu, perkot no razotaja, es vinas te iegutu par 150$. Logiski? Tapat ir ar visiem sikajiem aksesuariem, nemaz nerunajot par spoileriem un dekorativajiem slieksniem, kurus pat atsutit ir sarezgiti.
Anonymous

Atbilde: 15.08.2003 00:31     Citēt #2
Amerikas Auto piedava saviem klientiem dazadus tjuninga aksesuarus, tai skaita ari neona gaismas. Klients pec kataloga pats var izveleties sev velamo aprikojumu savai automasinai. Pasutijuma izpildes termins ir lidz 10 dienam.
Anonymous

Atbilde: 15.08.2003 00:31     Citēt #3
Nu i skolko stojat neonovie lampi pod BMW E30???
Anonymous

Atbilde: 15.08.2003 00:31     Citēt #4
Si zina konkreti iepriecina, un ta vien liekas, ka vajadzes Jusu kompaniju apmeklet. Ceru, ka tas bus sakums veiksmigai sadarbibai.
Anonymous

Atbilde: 15.08.2003 00:32     Citēt #5
Buutu interesanti zinaat, kaadas tad ir Amerikas Auto pidaavaataas cenas, saliidzinot ar, teiksim, "Summit racing equipment" piedaavaatajaam?
Anonymous

Atbilde: 25.04.2007 21:20     Citēt #6
Vai kaads zin kaut ko par Chrysler Le Baron?Ka ir ar apkopi-vai ir pieejamas detalas normalas cenas?
Anonymous

Atbilde: 26.04.2007 10:12     Citēt #7
Labdien! Par apkopi varetu intereseties musu servisa, zvanot pa tel.:29430805, savukart, par rezerves detalam/cenam ludzam zvanit pa tel.:29272713. Ar cienu, Amerikas Auto.

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV