Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Vieta ieteikumiem, priekšlikumiem, sūdzībām » Skatīt tēmu

Pontiac Trans AM

Autors Ziņojums
zxc999

Reģistrācija: 08.08.2008
Tēmas: 2
Ziņojumi: 7
Atbilde: 08.12.2009 12:35     Citēt #1

Labdien.

Esmu uzņmies Izjaukt un salikt Pontiac trans AM 1986 gada. Paņēmu diezgan nelabā stāvoklī ar nefunkcionējošu dzinēju V6 2,8L, Pētot vainu izrādījās beigts "Distributors" iegādājos un tagat vēl noprojām nevaru pielaizt, (sīkums, nevaru pareizi iesprauzts to vietā, nāksies likt dzinēju pa "Nullēm".), Tā arī iet vesela virkne problēmu: 7 izrūsējuši caurumi, jāmaina praktiski visas bukses, Durvis (ko jau esmu vaigsmīgi paveicis), aizmugurējais bremžu lukturis (ko ar nopirku), salona panelis - kurš saplaisāja no saules, Priekšējais stikls, vissa elektronika, siksnas, amortizātori, degvielas caurules - kā misiņa un arī gumijas, skaņas izolācija, paklājs, jāpāršuj sēdekļi, viss kuzavs ir jāpārkrāso, un daudz citu i lielu i mazu defektu risināšana. Tā teikt Taisu sev nevis kādam.. 

Ja kādam ir kādi jautājumi sakarā ar šo modeli rakstiet, jo esmu izjaucis jau 90% no auto. varu atbildēt kā kautko izjaukt, kur jāmeklē skrūves un ja ir vēlme varu nobildēt un iesūtīt attēlus kas kā ir.

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV