Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Vieta ieteikumiem, priekšlikumiem, sūdzībām » Skatīt tēmu

ieteikums

Autors Ziņojums
zxc999

Reģistrācija: 08.08.2008
Tēmas: 2
Ziņojumi: 7
Atbilde: 09.12.2009 10:34     Citēt #1

Gribēju teikt kad būtu Ļoti forši ja būtu iespēja veidot savam akauntam foto albūmus, kā /draugiem.lv/ kur arī citi varētu aplūkot viena otra dzelzs ļubestības, redzēt to par ko citi lepojās un izrādīt savus sasniegumus. 
   Tas radītu lielāku vēlmi uzturēties šanī blogā, tas ļautu vieglāk uzturēt kontaktus ar AM mīluļiem apspriezt kādu problēmu, nevis bakstīt uz pirkstiem kam kas sāp. Es personīgi sadūros ar interesi meklēt ļaudis kas satur tādu pašu auto marku kas ir man, un gada laikā esmu atklājis diezgan labu pūlku ļaužu, pagaidām mūs apvieno tikai braukšana ciemos vinam pie otra, un telefona sakari.. 
    Pabiju vairāku franču veidotos klubu blogos kur ir liela iespēja izvidot savus forumus ar attēliem iepējām komentēt, pārādīt un pārdot ko vēlas vai nevēlās. Tur ik dienu uzturās tūkstošiem ļaužu. protams par albūmiem tur ar prasa nelielu samaksu. 

P.S.: Saprotu daudz kas atkarīgs no finansēm, bet tomēr būtu brīnišķīgi.

Atbilde: 09.10.2015 04:36     Citēt #2
Man kann es nicht schf6ner, treffender und waerhr ausdrfccken! Eure Je4gerin, irgendwo zwischen Zeitlupe und Normaltempo angekommen, aber ab und zu noch tre4umend von dem Berlin-Spurt zwischendurch
Alfonso

Atbilde: 12.10.2015 23:36     Citēt #3
Ja, das hast du genau getroffen ich hatte diese Gedanken ltteze Woche zum ersten Mal. Ich habe mich gewundert, wie schnell es gegangen ist, dass sich die Priorite4ten verschieben.Edna

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV