Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Jautājumi par automašīnām » Skatīt tēmu

Amerikanu kupejas no 1960. lidz 1980.gadam

Autors Ziņojums
Anonymous

Atbilde: 21.05.2004 16:09     Citēt #1
Sveiciens visiem!Esmu ists amerikanu automasinu fans.Ipasi man patik kupejas.Es uzskatu,ka izcilakie sedevri amerikanu autobuve bija raditi tiesi laika no 1960-iem lidz 1980-iem gadiem,kad amerikanu autokonstruktori uz ilgu laiku parspeja citas valstis un pasaule naca "Pontiac Grand Ville"(1972) un "Cadillac Eldorado 8.2"(1976),kas tehniska un jau ipasi komforta zina bija paraki par visam ta laika automasinam.Piemeram,"Cadillac Eldorado" kupejai,kas naca pasaule 1976.gada jau bija tadas " piemeram ekstras",ka piemeram automatiska klimatkontrole,elektriskie logu pacelaji un centrala atslega kas taja laika "laimigajam "Zigula" saimniekam pat sapnos neradijas"(citats no "Autoeksotikas 2004"). Un vispar – brauksanas stils,supermikstie amortizatori,divani salonos,iespaidigie gabariti-tas viss neatstaj vienaldzigu nevienu automasinu fanu.Es tas esmu.Ja jums ari patik amerikanu automasinas,tad rakstiet man uz E-meilu.Gan jau bus par ko paplapat!
Anonymous

Atbilde: 07.06.2004 18:19     Citēt #2
Labdien!Sakiet ludzu,ar ko atskiras 1972.gada Pontiac ??Grand Ville?" un "Katalina"?

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV