Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Rezerves daļas » Skatīt tēmu

jautājums par veļas mašīnu

Autors Ziņojums
Anonymous

Reģistrācija: 03.05.2005
Tēmas: 44
Ziņojumi: 141
Atbilde: 15.10.2022 08:12     Citēt #1

Veļas mašīnu tēma mani interesē personiski, jo vēlos iegādāties jaunu tehniku. Un tagad esmu nonācis pie jautājuma, kas un kā var palīdzēt veļas mašīnas izvēlē?

Anonymous

Atbilde: 21.10.2022 12:11     Citēt #2

Labs jautājums. Es personīgi nolēmu doties uz Schadler veikalu un izvēlēties veļas mašīnu, kas man iepatisksies. Es personīgi neieteiktu sazināties ar pārdošanas konsultantiem, jo ​​viņu uzdevums ir pārdot. Turklāt viņu uzdevums ir pārdot kaut ko tādu, kas sākumā iepriecinās, bet pēc tam uz visiem laikiem sabojājas, būs nelabojams, un jūs atgriezīsities tajā pašā veikalā un atkal iegādāsieties jaunu veļas mašīnu. Nevis pēc 10-15 gadiem (kas būtu saprātīgi patērētājam), bet pēc 3-4 gadiem, kas ir vajadzīgs pārdevējiem un rūpnīcām.

Anonymous

Atbilde: 21.10.2022 12:14     Citēt #3

Meklējiet godīgu pārdevēju konsultantu. Viņu ir ļoti maz, bet es pazīstu vienu šādu cilvēku savā pilsētā. Agrāk viņš strādāja par darba skolotāju skolā un viņam ir tehniskā pamatizglītība.

Anonymous

Atbilde: 21.10.2022 12:14     Citēt #4

Meklējiet godīgu pārdevēju konsultantu. Viņu ir ļoti maz, bet es pazīstu vienu šādu cilvēku savā pilsētā. Agrāk viņš strādāja par darba skolotāju skolā un viņam ir tehniskā pamatizglītība.

Fufia Faber

Reģistrācija: 15.09.2022
Ziņojumi: 4
Atbilde: 30.10.2023 20:50     Citēt #5
Anonymous, 15.10.2022:

Veļas mašīnu tēma mani interesē personiski, jo vēlos iegādāties jaunu tehniku. https://onlinekazinolatvija.info/ Un tagad esmu nonācis pie jautājuma, kas un kā var palīdzēt veļas mašīnas izvēlē?

Es nesen iegādājos veļas mašīnu un mani galvenie kritēriji bija enerģijas patēriņš, ietilpība un programmu dažādība. Es izvēlējos mašīnu ar A+++ enerģijas klasi, jo tā ilgtermiņā ļauj ietaupīt uz rēķiniem. Arī svarīgi apsvērt, cik bieži mazgājat veļu un cik lielu ietilpību vajag. Es personīgi ieteiktu izvēlēties zīmolus kā Bosch vai Samsung, jo tiem ir laba reputācija

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV