Amerikas Auto

LatviešuРусскийEnglishLithuanian
AMERIKAS AUTO Amerikāņu un tagad arī Eiropas auto rezerves daļas, lietotu un jaunu automašīnu tirdzniecība, a/m pasūtījumi, automašīnu remonts autoserviss, sertifikācija, piegāde no ASV. REZERVES DAĻAS
AUTOTIRDZNIECĪBA
A/M PASŪTĪJUMI
AUTOSERVISS

Forums

Dalīties
Meklēšana Lietotāji
Forums:
Forums » Dažādi » Skatīt tēmu

Veselība

Autors Ziņojums
PiersHunter PiersHunter

Reģistrācija: 05.02.2023
Tēmas: 1
Ziņojumi: 1
Atbilde: 05.02.2023 23:22     Citēt #1

Šogad man ir veselības problēmas. Es pat nevaru pierakstīties pie kardiologa, jo viņš šajā termiņā ir atvaļinājumā. Vai kāds var ieteikt labu asinsvadu atbalsta produktu? Man ļoti tirpst sirds, un tas mani ļoti uztrauc.

Fufia Faber

Reģistrācija: 15.09.2022
Ziņojumi: 2
Atbilde: 12.02.2023 01:28     Citēt #2

Man atrodo, kad sveikata apibrėžiama kaip fizinė ir psichinė žmogaus kūno būklė, kurioje žmogus jaučiasi geriausiai. Žmogus gali save vadinti sveiku, jei jam neskauda ir jis nejaučia jokių neįprastų reiškinių. Rytais neskauda kojų ir rankų, neskauda kaulų. Asmuo viską mato aiškiai, gali atskirti spalvas vieną nuo kitos, dažniausiai būna geros nuotaikos, džiaugiasi gyvenimu ir pasauliu. Toks žmogus nėra sveikas. Yra fizinė ir psichologinė sveikata. Fizinė sveikata - tai kūno organų būklė. Psichologinė sveikata apima ir vidinį pasaulį - patiriamas emocijas. Neįvertinau savo sveikatos, kol nesusidūriau su pirmąja problema. Viskas prasidėjo nuo hemorojaus, kurį vis dar gydau. Laimei, svetainėje https://www.kainacpa.lt/gelarex radau puikią priemonę, kuri turi didelį poveikį.

*Vārds  
Ziņojums  
*Aizsardzības kods  «   

© 1992–2023 Amerikas Auto
Rīga, Stigu iela 18
2001–2023 Izstrādāšana: Sergey Drozdov
Top.LV